Interieur Plattegrond

Interieur KING is gespecialiseerd in het ontwikkelen van woningplattegronden. Voor vastgoedaanbieders ontwerp ik allerlei woningtypes, plattegrondvarianten, splitsingstekeningen en woningindelingen die aan Bouwbesluit voldoen.

Interieur_plattegrond_nieuw

Een functionele marktconforme woningindeling kan bij het renoveren van een bestaand pand veel opleveren. Als u een indelingsidee heeft kunt u ook een schets aanleveren. Van uw schets wordt een professionele bouwtekening, conform Bouwbesluit gemaakt. Bij het realiseren van een efficiënte woning wordt het maximale rendement uit de plattegrond gehaald. Transformeren kan met allerlei soorten gebouwen: woningen, leegstaande kantoren, loodsen en voormalige scholen, die kansen bieden voor het maken van functionele en praktische woningen.

Met veel ervaring in woningbouw, appartementen en luxe appartementen kan de indelingsarchitect KING een hoogwaardige en functionele indeling voor uw gebouw maken. King Architecten is een innovatief ontwerpbureau en heeft evaring in bouwmanagement. Neem contact op voor meer informatie.