Woning Verbouwen

Uw woning voldoet niet meer aan uw leefomstandigheden. U krijgt kinderen of ze gaan juist het huis uit. U wilt een kantoor aan huis of gewoon meer ruimte en comfort. Er kunnen talloze redenen zijn om een woning ingrijpend te verbouwen en ze leveren even zoveel vragen op. Een wand verplaatsen of functies reorganiseren kan een oplossing zijn, u heeft niet altijd te verhuizen. Ik kan u adviseren over verschillende opties, als architect/bouwtechnoloog krijg u alles onder een dak. U kunt hier kijken voor andere verbouwmogelijkheden.

 

 

Verbouwing Advies
Tijdens een persoonlijk gesprek worden schetsen voor het verbouwen van uw woning gemaakt. Als architect/bouwtechnoloog kan ik u over allerlei verbouw/bouwmogelijkheden en de indeling adviseren. Om het gesprek efficiënt te laten verlopen is een plattegrond op schaal van uw woning nuttig.

Verbouwing Advies Uitwerken
Het gekozen plan wordt uitgewerkt met verbouwplan notities en een kleine bestek, zodat een aannemer een complete offerte kan maken en. Als architect/bouwtechnoloog kan ik u over veel aspecten adviseren. Het is verstandig om het precies uit te werken met klein bestek voor de offerte en het contract met de aannemer. De indelingstekening wordt gebruikt voor uw contract met de aannemer. Om het gesprek efficiënt te later verlopen is het nodig een bouwkundig plattegrond op schaal van uw woning te hebben.

 

Verbouwen Uitwerken